Aρχική arrow Τεκτονική Αγορά arrow Παραγγελίες - Αγορές
Εκτύπωση E-mail

OΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με  3 διαφορετικούς τρόπους  :

1) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Για να κάνετε παραγγελία με το αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών της ιστοσελίδας μας πρέπει πρώτα να έχετε εγγραφεί σαν "χρήστες" της Τεκτονικής Αγοράς,  (έτσι έχετε "ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ" - "USERNAME"  και "ΚΩΔΙΚΟ").

Το σύστημα, αφού έχετε διαλέξει τα προϊόντα που θέλετε, κάνοντας "Προσθήκη" σε αυτά στο καλάθι αγορών σας, θα σας οδηγήσει αυτόματα στα τμήματα  :   "Διεύθυνση Αποστολής"   >  "Μέθοδοι Αποστολής"   >   "Τρόπος Πληρωμής"   >   "Ολοκλήρωση παραγγελίας"για την συμπλήρωση των απαραίτητων πεδίων και την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Μετά τέλος της διαδικασίας, θα λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας με E-Mail.

2) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΛΟΥ  E-Mail.

Για να κάνετε παραγγελία με απλό E-Mail, στείλτε E-Mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , αναφέροντας :

α) Περιγραφή και Κωδικό των προϊόντων που θέλετε,   β) Ονοματεπώνυμο και Διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας,  γ) Τηλέφωνο/α επικοινωνίας,  δ) Τρόπο πληρωμής,   ε) Τυχόν παρατηρήσεις / επισημάνσεις πού έχετε να κάνετε.

Μετά την αποστολή του E-Mail σας, θα λάβετε, επίσης με E-Mail, επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

3) ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Για να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα :  +44 7592 368186 ,   +30 6944 353 039 , για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή/και να συζητήσετε ότι θέλετε σχετικά με την παραγγελία σας ή άλλο τεκτονικό θέμα.

 

Η παραγγελία σας θά παραδοθεί εντός 7, (επτά), εργασίμων ημερών, από την ημέρομηνία της παραγγελίας σας.  Σέ περιπτώσεις που τό είδος ή κάποιο από τά είδη που παραγγείλατε δέν υπάρχει σέ στόκ, θά ενημερωθείτε άμεσα,  (τηλεφωνικά ή με e-mail), γιά τό χρόνο παράδοσης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σαν ηλεκτρονικό κατάστημα δεν λειτουργούμε ώρες συμβατικών καταστημάτων.

    Γιά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν θέλετε να μας επισκεφθείτε, επίσης επικοινωνήστε μαζί μας,

γιά να κανονίσουμε ραντεβού.

Ε-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε         ΤΗΛ.   :  + 44 7592 368186,  +30  6944 353039

 

Freemason Stores Limited,  71-75 Shelton Street, London WC2H 9JQ

 

 
-->